Welkom op onze nieuwe website Artàtable !

  Let op: bij het afronden van "PayPal" sommige bestellingen, kan een bericht "Betalingsfout" verschijnen (computerbug). Houd hier geen rekening mee en beschouw uw bestelling als voltooid. Maar als u wilt, is betaling via bankoverschrijving ook altijd mogelijk!

  Artàtable is allereerst het perfecte adres in Waver voor de mooiste tafel. U vindt er een uitgebreide waaier van elegante producten, de beste tips voor cadeautjes en een ruime keuze voor huwelijklijsten.

  Het prachtige porselein van Villeroy & Boch of Thomas Rosenthal, moderne Kwarx van Chef & Sommelier, de fijne glazen van Schott Zwiesel, peper en zoutmolens van Peugeot, de kookpannen van Emile Henry, WMF, Silit en Spring, het geraffineerde bestek van Robert Welch, Guy Degrenne, Eternum, het klassieke porselein van Raynaud, zijn enkel een kleine blik van wat u ons te bieden hebben.

  We ontvangen u in een moderne en aangename sfeer en altijd met de glimlach.

  Na 15 jaar bestaan, zijn we blij, u ook te verwelkomen op onze internet service. U kunt voortaan, van bij u thuis, gerust u keuze maken voor, bij voorbeeld, het opmaken van een huwelijkslijst.

  We blijven natuurlijk tot u dienst, in onze winkel om u daarmee te helpen.

  Kwaliteit en service blijven onze trots, in de winkel en online.

  Wij wensen u veel plezier bij het kijken van onze nieuwe website !

  Een kort artikel is gewijd aan de winkel in het nieuwste WaWa magazine !!! Ga voor meer informatie naar de rubriek "nieuws" van deze site of naar wawamagazine.com voor de online versie van het magazine (pagina's 11 tot 14).